Meteen naar de inhoud

Viebèrgo Kids

AMV

Muziek voor kinderen

Individuele les

Individuele les op instument naar keuze

Leerlingenband

Groepsles voor muziek leerlingen

AMV - Algemene muziekles voor kinderen

Wat is AMV?

AMV staat voor Algemene Muzikale Vorming. Dit zijn muzieklessen waarbij kinderen les krijgen over verschillende aspecten van muziek en samen met elkaar muziek maken. Dit loopt uiteen van liedjes zingen tot spelen op kleine instrumenten. Doordat de lessen zo veelzijdig zijn, leren de kinderen verschillende instrumenten kennen en kunnen ze ontdekken of ze muziek écht leuk vinden en welk instrument ze het meest aanspreekt.

Wanneer en waar?

AMV les vind plaats in groepen. De lessen worden gegeven op zondagochtend. De lessen beginnen vanaf 10.00uur.

De AMV les duurt ongeveer 25 minuten.

Contact

Individuele les

Na afronding van het AMV programma krijgen de leerlingen de mogelijkheid voor het kiezen van een instrument naar eigen keuze. Leerlingen krijgen wekelijks les op het gekozen instrument.

Zondag is de lesdag voor alle leerlingen. Aansluitend aan de individuele les is er een gezamelijke les met de leerlingenband.

Alle leerlingen lessen uit dezelfde lesmethode, ongeacht instrument. De leermethode sluit aan op de groepslessen zodat er snel gezamelijk muziek gemaakt kan worden.

de individuele lessen duren 20 minuten.

Leerlingen band

Behalve individuele les, hebben de leerlingen ook les in groepsverband. Iedere zondag spelen alle kinderen die een instrument keuze gemaakt hebben samen. Hierbij volgen we dezelfde lesmethode als in de individuele les. Daardoor sluit de les goed aan bij het overige lesmateriaal. 

De groepsles duurt ongeveer 30 minuten.